El Primavera Pop de Rubí queda ajornat i es reprograma pel 21 de juny
Cultura | 13 de març de 2020

REDACCIÓ
El festival musical Primavera Pop, que havia de tenir lloc el 4 d’abril a Rubí, ha quedat ajornat, segons ha confirmat la cadena musical Los 40 Principales, organitzador de l’esdeveniment.

El macroconcert de l’Escardívol, al qual estava previst que hi assistissin milers de persones, es reprogramarà pel diumenge 21 de juny, pocs dies abans de l’inici de la Festa Major de Rubí. A Madrid es farà el 22 de juny i a Màlaga el 20 de juny.

Los 40 Principales ha pres la decisió d’ajornar les actuacions musicals per qüestions de seguretat davant l’epidèmia de la COVID-19, que afecta pràcticament tot l’estat espanyol, en especial la Comunitat de Madrid. La cadena també ha informat que intentarà mantenir el cartell artístic del Primavera Pop.

A Rubí, estava prevista l’actuació de Cali y el Dandee, Bombai, Ana Guerra, Alba Reche, Kexxy Pardo, Sinsinati, Miki Núñez, Natalia Lacunza, Pol Granch, Ana Mena, David Otero, Dani Fernández, Reik, 31 Fam, Amber Figueroa, Emlan i For You.
Es tracta d'un macro concert que concentra milers de persones. / Localpres-Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La residència d’avis Amanecer té un cas positiu de coronavirus i vuit sospites
Mor per coronavirus Sebastià Colomer, fundador de Rubí Solidari i l’Obrador Coral i exregidor de l’Ajuntament
L’Hospital General de Catalunya ja està sota el control del Servei Català de la Salut
Mireia Carrasco, infermera rubinenca: “Sento una impotència molt gran perquè la gent no és conscient del que està passant”
Iniciativa dels comerços rubinencs per potenciar el comerç a domicili durant el confinament
La plantilla de Continental es nega a treballar pel risc de contagi