El Mercat tancarà totes les tardes menys la del divendres
Actualitat | 25 de març de 2020

REDACCIÓ
El Mercat de Rubí tancarà durant les tardes a partir d’aquest dijous, a excepció de la tarda del divendres. Així, a partir d’ara l’equipament obrirà el dilluns de 8 h a 13 h, de dimarts a dijous de 7.30 h a 13.30 h, els divendres de 7.30 h a 19 h i els dissabtes de 7.30 h a 14 h.

L’Ajuntament va aprovar dimarts la mesura en el marc de la Comissió de Seguiment de la COVID-19 perquè considera que els nous horaris s’ajusten millor a les necessitats del personal de l’equipament i ajuden a preservar la salut i el benestar de les persones que hi treballen.

El Mercat municipal recomana als compradors que facin les comandes per telèfon o WhatsApp i així els clients només han d’anar a recollir-la i pagar-la, una forma de reduir el temps d’espera i evitar cues per tal de prevenir el contagi del coronavirus. Al web https://www.mercatmunicipalderubi.cat/ podeu trobar els telèfons de les diferents parades.
Cada dia es realitza una desinfecció de les superfícies. / Associació d'Adjudicataris del Mercat de Rubí
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La residència d’avis Amanecer té un cas positiu de coronavirus i vuit sospites
Mor per coronavirus Sebastià Colomer, fundador de Rubí Solidari i l’Obrador Coral i exregidor de l’Ajuntament
L’Hospital General de Catalunya ja està sota el control del Servei Català de la Salut
Mireia Carrasco, infermera rubinenca: “Sento una impotència molt gran perquè la gent no és conscient del que està passant”
Iniciativa dels comerços rubinencs per potenciar el comerç a domicili durant el confinament
La plantilla de Continental es nega a treballar pel risc de contagi