EdRa prepara una jornada de portes obertes virtual el 28 d'abril a la tarda
Cultura | 24 d'abril de 2020

REDACCIÓ
Imatge promocional de la jornada de portes obertes virtual.
L'Escola d'Art i Disseny de Rubí (edRa) prepara una jornada de portes obertes virtual perquè l'alumnat interessat conegui l'oferta formativa del centre respectant el confinament. La sessió serà el 28 d'abril de 17 h a 18 h. Les persones interessades s'han d'inscriure enviant un correu electrònic a info@artedra.net. L'escola els farà arribar un enllaç i les instruccions per a accedir a les portes obertes virtuals en format videoconferència.

El curs 2020-2021, edRa oferirà dos Cicles Formatius de Grau Mig de Serigrafia Artística i Assistència al Producte Gràfic Interactiu, a banda d'un Cicle Formatiu de Grau Superior d'Espais Interactius, únic a Catalunya. Pel que fa als estudis no reglats, l'escola impartirà els habituals tallers d'expressió plàstica per a infants de 4 a 16 anys, tallers monogràfics d'art a persones a partir de 16 anys, seminaris d'art de 12 a 20 hores i un curs d'introducció al disseny que prepara l'alumnat per accedir als Cicles Formatius.

La jornada de portes obertes virtuals també servirà per explicar quina és la metodologia de treball de l'escola, basada en el contacte constant amb les empreses i les entitats de l'entorn, i detallarà els projectes que desenvolupa el centre dins i fora de les instal·lacions per tal de complementar l'aprenentatge de l'alumnat i enriquir l'activitat cultural de la ciutat.

Projecte participatiu ‘Construcció_in progress’
EdRa ha posat en marxa durant el confinament un projecte participatiu, ‘Construcció_in progress’ a través del qual anima la ciutadania a crear des de casa obres gràfiques i artístiques per expressar les sensacions que provoca el confinament, a partir de plantilles retallables. Les persones interessades poden accedir al detall de les instruccions a la pàgina web d’edRa. Les obres s’han de publicar a les xarxes socials amb les etiquetes #edraconstruccioinprogress i #rubiesquedaacasa. Si la iniciativa té èxit, la intenció de l’escola és fer una exposició col·lectiva quan es recuperi la normalitat.

D’altra banda, professors de l’escola també ofereixen audiovisuals amb activitats per fer a casa.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
Detingut un rubinenc quan robava amb un altre home en una casa de Sant Cugat
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats