Un concert de Carolina Alabau obre dissabte el cicle EnvelaRts
Cultura | 11 de juny de 2020

REDACCIÓ
Aquest cap de setmana, l’Ajuntament de Rubí posarà en marxa envelaRts, un nou cicle d’actuacions a càrrec d’artistes locals que significa el retorn de les arts en viu a la ciutat després de gairebé tres mesos de confinament. La programació s’iniciarà dissabte amb Carolina Alabau i continuarà l’endemà amb el Trio de Clarinets de l’Escola Municipal de Música Pere Burés. Aquests primers concerts tindran lloc al terrat de l’Escardívol a partir de les 21 h.

La jove rubinenca Carolina Alabau és cantant, pianista i compositora. Des de ben petita va formar-se en cant clàssic però als 17 anys, quan va començar a compondre les seves pròpies cançons, va fer el salt al jazz i la música moderna.

Alabau ha gravat i col·laborat en diversos discos i aquest 2020 ha publicat el seu primer treball com a cantautora, ‘Primera mirada’. Aquesta carrera en solitari la compagina amb la seva participació al Quartet Mèlt, amb qui protagonitza l’espectacle musico-teatral ‘Imparables’.

Per la seva banda, el Trio de Clarinets de l’Escola Municipal de Música Pere Burés està format per Anna Llovet, Jordi Roca i Frederic Miralda. Es va crear l’any 2000 i, des de llavors, ha girat dins i fora del país oferint diferents estils musicals i col·laborant amb altres formacions, ja sigui de música clàssica o moderna. El grup concep els seus espectacles des d’una perspectiva eclèctica i multidisciplinària que engloba altres arts, com els titelles o la narració.

Per al seu concert a l’envelaRts, el Trio de Clarinets ha escollit un programa basat en l’òpera de Mozart ‘Don Giovanni’. Durant el recital, la formació oferirà breus explicacions per posar en context les peces del repertori.

Tant el concert de Carolina Alabau com el del Trio de Clarinets tindran lloc a les 21 h, com la resta d’actuacions previstes dins el cicle.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
L’Ajuntament regularà l’ús de la pirotècnia per evitar molèsties als col·lectius vulnerables
Bon Preu ha inaugurat un Esclat a Rubí
Amazon confirma que obrirà un centre logístic a Can Rosés
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
Els treballadors de Continental arriben a un principi acord d’indemnització pels acomiadaments