Es reprenen les obres del pont del carrer Sant Joan
Actualitat | 1 de juliol de 2020

REDACCIÓ
Les obres del pont del carrer Sant Joan s’han reprès aquesta setmana després de mesos aturades per la crisi del coronavirus.

Està previst que durant els propers dies s’instal·li la barana de la vorera nord i que es comenci a executar la vorera sud.

L’actuació, inclosa al Pla d’inversions, suposarà, segons l’Ajuntament, una millora de la mobilitat en aquesta zona, especialment utilitzada per a la ciutadania que viu a les urbanitzacions i vol accedir al centre de la ciutat.

El pont continuarà amb el trànsit tallat mentre durin les obres. Els itineraris alternatius previstos per l’Ajuntament es plantegen per la C-1413, el pont de La Llana i el pont de Cova Solera.
Pel que fa al pas de vianants, s’ha incrementat la zona reservada per a vianants per a poder guardar la distància de seguretat.

La previsió de finalitzar les obres s’ha vist endarrerida, no només per la covid-19, sinó per altres circumstàncies. Per tot plegat, l’Ajuntament calcula que les obres del pont estaran finalitzades a finals d’estiu.
S’ha ampliat el pas reservat per als vianants per guardar la distància de seguretat al pont. / Localpres-Ajuntament
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Rubí registra 56 casos positius de Covid-19 i 518 casos sospitosos més en els últims set dies
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports