Paraigües de colors omplen el carrer central de l’illa de vianants
Actualitat | 22 de juliol de 2020

REDACCIÓ
La iniciativa ha sorprès molts vianants, però està tenint molt bona acollida. / J. A. Montoya
Centenars de paraigües de colors formen, des de finals de la setmana passada, un gran sostre de colors en el tram del passeig de Francesc Macià entre el carrer Sant Cugat i la plaça Catalunya. Es tracta de la iniciativa Umbrella Sky Project, una proposta que omple el passeig de color i que, a més, facilita ombra per passejar. El projecte va néixer a la ciutat portuguesa d’Águeda, al sud de Porto, l’any 2011 i s’ha estès per ciutats d’arreu del món.

A Rubí, la iniciativa forma part d’una campanya municipal que reivindica el ‘color’ com a part de la seva identitat, un color que vol reflectir diversitat, creativitat, innovació... La primera acció d’aquesta campanya va ser al març quan és l’artista Urih, de l’entitat Petados Crew, va pintar un gran mural en una de les façanes de la plaça Constitució.

Posteriorment, l’Escola d’Art i Disseny edRa ha plasmat la seva proposta gràfica per a la iniciativa Color al terra de la plaça Pere Esmendia o al carrer Sant Josep.

La darrera acció ha estat la dels paraigües de colors, que ha cridat molt l’atenció dels vianants i que està tenint bona acollida entre la ciutadania.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
Rubí registra 56 casos positius de Covid-19 i 518 casos sospitosos més en els últims set dies
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí