L'Espanyol rescindeix el contracte del rubinenc Víctor Sánchez
El migcampista volia seguir una temporada més per mirar de tornar l'equip a Primera
Esports | 19 d'agost de 2020

REDACCIÓ
El rubinenc Víctor Sánchez ha finalitzat la seva trajectòria com a jugador del RCD Espanyol després que el club hagi decidit prescindir dels seus serveis de cara al nou projecte a Segona Divisió. Sánchez, de 32 anys, ha estat durant 8 anys jugador perico, durant els quals ha disputat 270 partits i era un dels capitans de l'equip blanc-i-blau. Tot i que encara tenia un any de contracte, el club es va posar en contacte amb el jugador per traslladar-li el seu desig de negociar la seva sortida.

Víctor Sánchez, format al FC Barcelona, va arribar a l'Espanyol el 2012 i aviat es va guanyar un lloc a l'onze de l'entitat perica fins a erigir-se en un dels jugadors més importants del club i més valorats per l'afició. Però el seu rendiment irregular durant la passada temporada, que va coincidir amb el descens a Segona de l'equip, li va fer perdre protagonisme i va ser assenyalat per l'afició.

En una carta de comiat, el jugador de Rubí s'ha mostrat molt agraït amb el club per tots aquests anys i ha expressat que el seu desig era el de continuar un any més: "No sentia que era el moment, mai hagués volgut deixar l'equip a Segona, crec que podria haver aportat coses per intentar ajudar, un mai vol marxar quan les coses van malament".
Víctor Sánchez ha finalitzat la seva etapa a l'entitat blanc-i-blava.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Confinat un grup de 3r de Primària i un de 1r d’ESO de l’Escola Ribas
Tanquen dos grups de l’institut La Serreta per coronavirus
Hi ha 9 classes confinades als centres educatius rubinencs després de dues setmanes de curs
Confinen un segon grup de l’Escola 25 de Setembre
Les escoles rubinenques adopten mesures anti-covid en un nou curs atípic
Tancades les Oficines d’Atenció a la Ciutadania pel positiu d’un treballador