JxCAT Rubí rebutja la inhabilitació de Quim Torra
Política | 29 de setembre de 2020

REDACCIÓ
Després de la inhabilitació de Quim Torra, fins ahir mateix president de la Generalitat de Catalunya, els representants de la candidatura de Junts per Catalunya (JxCAT) a Rubí han enviat un comunicat en el qual es mostren “indignats i absolutament disconformes” amb el que considera que és “un cop més a les llibertats i valors democràtics del poble de Catalunya”.

Per aquest motiu, la formació política exigeix “respecte a la democràcia, als Drets Humans i a les institucions catalanes” i es reafirma en la “necessitat de la independència per mantenir una justícia imparcial, igual per a tots els ciutadans i despolititzada”.

JxCAT considera que la situació és “greu” i demana a tots els partits que continuïn treballant sense defallir en “la confrontació democràtica i intel·ligent que demana el president Torra”.

Jaume Buscallà, un dels membres de Junts per Catalunya, ha demanat que el Ple de l’Ajuntament de Rubí “faci palesa la seva indignació i refús” a la inhabilitació i ha demanat als grups municipals independentistes, Esquerra Republicana de Catalunya i l’Alternativa d’Unitat Popular, que presentin una moció en aquest sentit al plenari.
Quim Torra va ser habilitat ahir pel Tribunal Suprem.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CAP Mútua es transformarà en un CUAP a partir del mes vinent
Noves mesures restrictives al Vallès Occidental per controlar la pandèmia
Aprovades les ordenances fiscals, que congelen els impostos, amplien les bonificacions i eliminen la zona blava
Desenes de rubinencs reclamen acabar el tractament o la devolució dels diners a la fallida Dentix
El Procicat posa en marxa noves mesures per prevenir el contagi de coronavirus
Jordi Torres es proclama campió del món de MotoE a Le Mans