Desallotjat un local a la plaça Constitució on hi havia 17 persones al seu interior
Actualitat | 23 d'octubre de 2020

REDACCIÓ
La Policia Local ha intervingut en els darrers dies diversos locals que incomplien les recents restriccions de la Generalitat. En aquest sentit, la més destacable és una actuació a la plaça de la Constitució, on es van detectar 17 persones a l’interior d’un local, que va ser desallotjat i es van tramitar les corresponents denúncies.

Des del mes de març, la Policia Local ha tramitat un total de 820 denúncies a ciutadans i establiments comercials i de concurrència pública que han incomplert les normes establertes per fer front a la pandèmia. Les infraccions contemplen desobeir el confinament, no utilitzar la mascareta, el consum d’alcohol a la via pública, la realització d’activitats no autoritzades o bé l’incompliment d’horaris de tancaments.

D’altra banda, també s’han tramitat 110 infraccions relacionades amb la normativa de tinença d’animals i 118 infraccions relacionades amb problemes veïnals o a la via pública. Pel que fa a la mobilitat, s’han iniciat 1.408 denúncies per excés de velocitat i 4.550 per altres infraccions de la normativa de circulació.
Agent de la Policia Local. / Ajuntament - Localpres
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desallotjat un local a la plaça Constitució on hi havia 17 persones al seu interior
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
Mor el cèlebre guitarrista i cantaor Parrita, icona de la música flamenca
Rubí supera els 2.000 casos positius de coronavirus
L’índex de creixement epidemiològic a Rubí és extremadament elevat
Confinament els caps de setmana i suspensió d’activitats extraescolars, culturals i esportives