El Consell General de la Taula de la Competitivitat Industrial valora la feina feta
Economia | 4 de novembre de 2020

REDACCIÓ
El Consell General de la Taula de la Competitivitat Industrial de Rubí (TCIR) s’ha reunit aquest dimarts de manera telemàtica per fer balanç de la feina feta durant el darrer any.

Es tracta d’un òrgan que integra una trentena d’organitzacions de l’àmbit empresarial, sindical, patronal, polític i institucional. I el seu objectiu és definir de forma conjunta polítiques públiques que millorin la competitivitat industrial, l’ocupabilitat i la qualitat de vida de la ciutadania.

La Taula s’estructura en cinc línies estratègiques: Professions, cultura i serveis innovadors; Indústria neta i polígons d’activitat econòmica eficients; Mobilitat i canvi d’hàbits sostenibles; Nous processos i digitalització per a la millora dels serveis i Coneixement connectat.

Durant el 2019, la Taula ha aconseguit resultats al voltant de les diverses línies estratègiques que s’han explicat durant el Consell General. El principal resultat de la feina feta del 2019 és l’acord de funcionament i desplegament de línies estratègiques que garanteix la continuïtat del model de governança que promou la taula.

La Taula de la Competitivitat Industrial de Rubí és un model de governança innovador que ha estat reconegut per la Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals: “La situació econòmica i social que genera la crisi sanitària de la covid-19 fa imprescindible tots els agents del territori treballem junts”, ha explicat l’alcaldessa, Ana M. Martínez.

L’òrgan s’ha reunit aquest dimarts de forma telemàtica amb la participació de 29 persones representants de l’administració local, associacions empresarials, sindicats, empreses i universitats.
El Consell General de Taula de la Competitivitat es va reunir de forma telemàtica. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desallotjat un local a la plaça Constitució on hi havia 17 persones al seu interior
Mor el cèlebre guitarrista i cantaor Parrita, icona de la música flamenca
Rubí supera els 2.000 casos positius de coronavirus
L’índex de creixement epidemiològic a Rubí és extremadament elevat
Confinament els caps de setmana i suspensió d’activitats extraescolars, culturals i esportives
Desenes de rubinencs reclamen acabar el tractament o la devolució dels diners a la fallida Dentix