Campanyes solidàries d'entitats rubinenques de cara al Nadal
Cultura | 23 de novembre de 2020

REDACCIÓ
Quan s'apropen les festes nadalenques són moltes les entitats locals que preparen campanyes solidàries per destinar als col·lectius més desafavorits, com per exemple l'Asociación Rociera Andaluza o l'Associació de Veïns Districte V El Portal. En aquesta ocasió, però, les activitats s'han hagut de replantejar per la situació sanitària, que impossibilita dur a terme la majoria d'activitats relacionades amb aquestes campanyes solidàries.

En el cas de l'Asociación Rociera Andaluza de Rubí ha anunciat que suspendrà el festival benèfic 'Nochebuena para todos, ningún niño sin Navidad', que l'entitat fa 25 anys que celebra de forma anual. Com a alternativa, l'entitat regional ha decidit continuar amb la campanya de recollida d'aliments i joguines que es realitza al Mercat Municipal, que també fa habitualment. Així, des d'aquest dilluns i fins al 23 de desembre, l'associació estarà al Mercat recollint els aliments i les joguines en bon estat que la gent vulgui lliurar.
Tot el material recollit serà lliurat a Càrites i l'Associació de Solidaritat i Ajuda Veïnal (ASAV).

Per la seva banda, l'Associació de Veïns Districte 5 El Portal, de Ca n'Oriol, tampoc podrà realitzar l'activitat de lliurament de joguines als nens del barri amb l'arribada del Pare Noel. En aquest cas, la junta de l'entitat ha decidit invertir els diners previstos per aquesta activitat en la compra d'aliments i fer el lliurament a ASAV i Frater-Nadal.
Membres de la junta de l'Associació de Veïns del Districte V El Portal, amb els aliments comprats.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
El servei de neteja i recollida de residus farà vaga indefinida a partir del 20 de desembre
Una persona ferida després d’un apunyalament a la plaça Constitució
Cribratge massiu per a persones de l’àrea del CAP Anton Borja a la Biblioteca
Detinguts quatre rubinencs després d'una persecució policial
El CAP Mútua comença a incorporar serveis per convertir-se un centre d’urgències