Més d’una trentena d’infants interpretaran Els Dimoniets

Imagen noticia
Rubí guarda un minut de silenci per condemnar l’atemptat terrorista a la revista Charlie Hebdo
8 de gener de 2014
Jornada de Cecot i l’Ajuntament sobre el tancament fiscal i comptable
12 de gener de 2014

Més d’una trentena d’infants interpretaran Els Dimoniets

Imagen noticia

Després del magnífic èxit aconseguir pel Grup Escènic del Casal Popular i el Grup de Teatre Gatzara amb la representació dels Pastorets, arriba el torn de les funcions d’Els Dimoniets, una versió musical adaptada per a infants del clàssic de Josep M. Folch i Torres.

Ja fa més de 3 anys que Els Dimoniets es representen a l’escenari del Casal Popular, aquesta vegada comptarà amb la participació de 37 infants, tot un rècord. “Hem hagut de fer personatges nous perquè tothom se sentís una mica protagonista”, explica Laia Borràs, directora de l’obra i escriptora de l’adaptació teatral per als nens.

Des del Casal Popular també estan molt satisfets per la bona feina que es fa amb els nens i nenes. Lluís Simó, president de l’entitat rubinenca, afirma que “els nens tenen una il·lusió espectacular, i la feina de la Laia i de tot l’equip és molt bona, queda un treball molt digne tenint en compte l’edat dels nens”. Els actors i les actrius són únicament nens, i tenen entre 4 i 12 anys. Les representacions seran el dia 10 i 11 de gener al Casal Popular a partir de les 18 hores i les entrades es poden adquirir a través de www.casalpopular.org. El preu de les entrades és de 3 euros.

Deixa un comentari