Ràdio Rubí convoca el 5è concurs de microrelats per Sant Jordi

Organitzen una nova recollida intensiva de firmes de la campanya ‘Signa un vot per la independència’
20 de març de 2013
Imagen noticia
Bona acollida d ‘Espardenya’t’, la fira del producte català, tot i el temps inestable
30 de novembre de 2013

Ràdio Rubí convoca el 5è concurs de microrelats per Sant Jordi

Ràdio Rubí ha convocat per cinquè any consecutiu un concurs de microrelats coincidint amb la celebració de Sant Jordi. El certamen premia els millors relats inèdits de no més de mil caràcters i el termini per lliurar-los acaba el 13 d’abril.

Les persones guanyadores de les diferents categories rebran diversos premis depenent de la categoria, principalment llibres, material gràfic o tauletes digitals i es donaran a conèixer en el marc del programa especial que l’emissora municipal farà per celebrar la diada de Sant Jordi.

En aquesta edició es convoquen quatre categories diferents: el millor microrelat de Rubí, el millor de fora de Rubí, el millor dels alumnes d’instituts locals i el microrelat a Twitter. Els autors hauran de ser majors de 13 anys i poden participar en més d’una categoria, però només s’accepta una obra per persona a cadascuna d’elles. En el cas de la categoria de Twitter, no hi haurà límit d’edat ni de relats presentats, però els participants hauran de fer servir l’etiqueta #relatrubi i ser seguidors d’@inforadiorubi. Pel que fa a l’idioma del concurs, les obres poden ser indistintament en català o en castellà.

Els guanyadors de les categories relat de Rubí i de fora de Rubí rebran un premi valorat en 80 euros que consta de dos xecs bescanviables per llibres i material gràfic, gràcies a la coŀlaboració de les llibreries L’Ombra, el Racó del Llibre i Gràfiques Ventura.

En el cas dels guanyadors de les categories d’instituts i Twitter rebran una tauleta digital gentilesa de l’Associació de Comerciants Rubí Centre Botiguer. Lídia Juste, responsable de l’emissora municipal, agraeix la implicació del comerç i explica el perquè d’incorporar tecnologia als premis: “Tenim llibres, és clar, aquest és un concurs de literatura, però també apostem per premis en tecnologia com les tauletes digitals que no deixen de ser un nou format de lectura”. / DdR

Deixa un comentari