Alumnes de l’escola Teresa Altet treballen l’expressió escrita i oral rodant una pel·lícula

Imagen noticia
L’Ajuntament defensa el projecte del parc de Ca n’Oriol, mentre un col·lectiu inicia una campanya en contra
24 de mayo de 2018
Imagen noticia
Crema un magatzem del camp de golf de Sant Cugat sense causar ferits
26 de mayo de 2018

Alumnes de l’escola Teresa Altet treballen l’expressió escrita i oral rodant una pel·lícula

Imagen noticia

Una cinquantena d\’alumnes de 6è de Primària de l\’escola Teresa Altet fa dos anys que treballen en un projecte audiovisual que presentaran el 13 de juny a les 18.30 hores a La Sala. Es tracta de la pel·lícula \’Camelot, la gran aventura del grial\’, un film produït, escrit i interpretat pels mateixos alumnes durant els dos darrers cursos. \»Ja fa tres anys que vam transformar la típica obra de teatre de 6è en una producció audiovisual\», explica Ignasi Llosa, coordinador de l\’activitat. L\’objectiu d\’aquest treball és \»millorar l\’expressió oral i escrita i també l\’expressió corporal, a més de treballar altres aspectes com la música\».

El film és una adaptació de la pel·lícula \’Els cavallers de la taula quadrada\’, dels Monty Python i el primer any de rodatge es va fer tot en exterior. Aquest curs tot el rodatge s\’ha fet a l\’aula amb un escenari virtual i s\’ha gravat en FullHD amb una càmera de vídeo. El resultat final és un audiovisual de prop de 60 minuts.

El projecte fa tres cursos que es desenvolupa a aquesta escola de Ca n\’Oriol. L\’any passat es va gravar una adaptació de Peter Pan i Aladí. \»Als alumnes els encanta perquè és una forma diferent de treballar l\’expressió oral i escrita, ells escriuen el guió, fan la banda sonora i tot això els motiva molt\», explica Llosa.

De cara a l\’any vinent, el responsable de l\’activitat d\’audiovisual, que es desenvolupa durant la sisena hora, diu que l\’objectiu és que siguin els mateixos alumnes els qui \»puguin editar la pel·lícula en petits grups, perquè la intenció és que siguin el més autònoms possible\».