Diversitat d’activitats infantils per la festa gran

Las Migas: Sabor mediterrani amb aroma de flamenc
27 de junio de 2018
Imagen noticia
L’Antonio José més emotiu, a l’espectacle inaugural
29 de junio de 2018

Diversitat d’activitats infantils per la festa gran

Imagen noticia

Les propostes familiars representen un gruix important de les activitats programades per Festa Major amb l’objectiu que els més petits també puguin gaudir de la festa gran. Espectacles, cercaviles, actuacions musicals i activitats esportives són algunes de les propostes pensades pels més petits.

La rambla del Ferrocarril, com és tradicional, serà un dels espais que acollirà aquestes activitats. Així divendres al matí a partir de les 11 hores hi haurà jocs de circ i l’espectacle ‘Amb P de Pallasso’ de la companyia Sabini. Ja a la tarda, a partir de les 18 hores, es tornaran a oferir jocs de circ i a les 18.30 hores tindrà lloc l’activitat Sonàrium, adreçada a infants de 0 a 5 anys. A més, a la nit, a les 22 hores serà el moment del Ball de Sant Pere, a càrrec del DJ La Puça, on els més petits i els seus familiars podran ballar fins que els cossos aguantin.

Dissabte 30 a partir de les 11 hores la rambla acollirà jocs gegants i tallers diversos i els populars inflables. Ja a les 12.30 hores, arribarà un dels moments més esperats d’aquesta festa gran: el Correaigües, amb el Bòjum, la nova bèstia festiva de la ciutat, que s’encarregarà de remullar tothom per anar ben fresquets. Es recomana portar banyador, sabates que no rellisquin i objectes per poder mullar com pistoles d’aigua.

Finalment diumenge, tant al matí com a la tarda, els inflables tornaran a ocupar la rambla del Ferrocarril.

D’altra banda, a l’illa de vianants, en el marc del Mercat de Festa Major, també s’organitzaran diverses activitats per als infants i el públic familiar. Així divendres 29, a les 18 hores, hi haurà una cercavila amb La Locomotora i el Cap d’Estació; a les 19.30 hores tindrà lloc l’animació teatral Els Periodistes i a les 21.30 hores, una nova cercavila amb La Locomotora i Els Banyistes.

Dissabte 30, hi ha programades fins a quatre cercaviles: ‘Arribada del tren’ (12.30h), ‘La Locomotora amb Dr. Pearson (18.30h), ‘El revisor (19h), i ‘La Locomotora Els Banyistes’ (21.30h). A més, a les 20 hores s’oferirà una sessió de contes infantils.

Pel que fa a la programació de diumenge, a les 12 hores es realitzarà una nova sessió de contes infantils i a les 13 hores tindrà lloc l’animació teatral ‘Els Periodistes’. A la tarda, noves cercaviles (18h, 18.30h i 21h) i jocs de cucanya (20h).

Un altre espai que acollirà propostes infantils seran l’Ateneu amb l’espectacle ‘Dia de Festa Major’ el dijous a les 21.30 hores, i jocs per aprendre teatre jugant, dissabte i diumenge a les 19 hores.

Finalment, la plaça Catalunya acollirà el Ball Golfo infantil, ‘I love rock&roll’, de la companyia Orelles de xocolata i al carrer Maximí Fornés es tornarà a fer la Catifa de Sant Pere divendres a les 19 hores.