Las Migas: Sabor mediterrani amb aroma de flamenc

Imagen noticia
Dani Flaco acosta el seu pop de cantautor al públic rubinenc
26 de junio de 2018
Governança amb perspectiva de gènere
28 de junio de 2018

Las Migas: Sabor mediterrani amb aroma de flamenc

La música d’estil mediterrani amb arrels flamenques de Las Migas va encisar el públic de La Sala, que presentava mitja entrada, amb un directe que estava acompanyat per un contrabaix, una bateria i elements de percussió.

Les guitarristes Alicia Grillo i Marta Robles, la violinista Roser Loscos i la cantant Bego Salazar van oferir un concert íntim que va suposar un viatge pels temes de Las Migas, tal com ho van definir les integrants del grup durant el concert.

Van sonar temes clàssics del grup com ‘Larga vida al loco’, -una de les cançons preferides del quartet femení-, ‘Con toda palabra’ o ‘Caricias de sal’. Entre clàssics de Las Migas va arrencar el concert, que també va oferir una peça instrumental flamenca amb dues guitarres i un tema acompanyat únicament per un violí.

Las Migas també van regalar al públic una nova cançó, ‘La Maleta’, una peça inèdita que van estrenar a Rubí, i una versió del tema ‘La milonga del moro judío’, de Jorge Drexler.

La samba de ‘Con lo bien que estava sola’ va posar el públic dempeus per anar preparant el final de l’espectacle. El públic ja no va seure i va acabar ballant una versió de ‘Vengo venenoso’, d’Antonio Carmona, i la cançó ‘Repompas de tango’.