El 90% de les naus de polígons industrials de Rubí estan ocupades

Derrota pel Veinti i triomf per l’Atlètic Rubí en la primera jornada del 2018
12 de gener de 2018
Imagen noticia
Concert de Javier Álvarez amb Antonio Zamora
16 de gener de 2018

El 90% de les naus de polígons industrials de Rubí estan ocupades

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí ha informat que el 90,98% de les naus industrials dels onze polígons de la ciutat estan ocupades i realitzen alguna activitat industrial. Això suposa que de les 1.109 naus que hi ha als polígons, 1.009 estan en funcionament.

De la resta de naus, 75 estan al mercat, el que suposa un 6,76%. D’aquestes, 18 es mantenen amb activitat, mentre que 57 estan tancades.

Pel que fa al sòl industrial, les àrees amb més disponibilitat són els polígons de Sant Genís i Cova Solera. Dels 11 parcs industrials de la ciutat, només queda un 2,20% de terrenys sense edificar, és a dir 25 parcel·les del total de 1.134 que existeixen.

Cercador de sòl i sostre industrial
Per tal que els emprenedors i empresaris puguin accedir a les dades sobre la disponibilitat de naus industrials i parcel·les, el consistori ha signat un conveni amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental per tal d’oferir aquestes dades a través del web del Rubiempresa. Es tracta de dades recollides dels portals web Habitaclia, Idealista i Ya Encontré.

Amb aquest recurs, les ofertes de naus i solars industrials disponibles als polígons de la ciutat estaran actualitzats, amb informació sobre la zona, el preu i els metres quadrats, a més d’un enllaç amb la publicació original.

D’aquesta forma, www.rubiempresa.net complementa el seu servei de Portal Immobiliari amb un sistema d’informació automàtica i permanent d’oferta de sòl i sostre als polígons rubinencs. Segons el regidor de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto, aquestes dades han de permetre “facilitar l’activitat econòmica i obtenir indicadors permanentment actualitzats de la realitat industrial del municipi.”
A banda d’aquesta informació, el conveni també contempla que les dues administracions treballin conjuntament per impulsar polítiques de promoció econòmica per beneficiar el conjunt del territori i consolidar el treball en xarxa.

Deixa un comentari