El projecte social al qual es destinarà l’euro solidari de la Nocturna es decidirà per concurs

Imagen noticia
El GCMR-CER organitza una sortida cultural a Cubelles
7 de enero de 2020
Imagen noticia
L’atur s’ha mantingut estable durant el 2019 a la ciutat
9 de enero de 2020

El projecte social al qual es destinarà l’euro solidari de la Nocturna es decidirà per concurs

Imagen noticia

El Centre Excursionista de Rubí (CER) i Rubí d’Arrel, organitzadors de la Caminada Nocturna de Rubí, han fet públiques les bases d’un concurs per a optar a la donació de l’euro solidari que es recapta amb cadascuna de les inscripcions a l’activitat i que es destinarà a un projecte d’interès social per a la ciutat.

El concurs servirà per escollir dos projectes als qual se’ls adjudicaran les aportacions solidàries recollides en la 11a i la 12a edició de la Nocturna.

Les candidatures es podran presentar fins al proper 31 de gener, de manera presencial a la secretaria del Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC), de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de 18 a 21 hores, o bé de manera telemàtica al correu [email protected] S’hi poden presentar totes les associacions sense ànim de lucre de Rubí que tinguin entre les seves finalitats l’acció social.

Segons han explicat els organitzadors, es valorarà que els projectes tinguin impacte direce en la ciutat, i de manera preferent, que tinguin repercussió en la inclusió social, el manteniment del patrimoni local i natural o finalitats educatives. Caldrà presentar una memòria tècnica i econòmica que contingui informació bàsica com presentació de l’entitat, introducció del projecte, objectius, les accions a desenvolupar, pressupost i calendari d’execució.

El jurat de la convocatòria estarà format per un membre de l’organització de la Nocturna i dues persones vinculades al teixit sociocultural de la ciutat amb trajectòria reconeguda.

Els projectes guanyadors opten a rebre una aportació econòmica de 1.200 euros cadascun, corresponents a l’aportació solidària de l’11a Nocturna (2018) i la 12a (2019).