El servei de bus redueix el seu horari durant el mes d’agost

Imagen noticia
La zona blava serà gratuïta a l’agost, i la zona taronja sense limitació horària
31 de julio de 2019
Imagen noticia
Deixadesa i falta de manteniment al barri de la Zona Nord
2 de agosto de 2019

El servei de bus redueix el seu horari durant el mes d’agost

Imagen noticia

El servei d’autobús urbà pateix canvis durant el període estiuenc. Segons ha informat el consistori, els horaris de les diferents línies es modifiquen entre el 3 d\’agost i l’1 de setembre per adaptar-se a la menor demanda que es produeix en aquesta època de l’any.

Així, les línies 1, 2, 3, 4 i 5 veuran reduït el seu horari, amb una freqüència de pas d\’una hora les línies 1, 2 i 3 i de 3/4 d\’hora les línies 4 i 5 els dies feiners. La línia 7 mantindrà la freqüència de pas d’una hora. En canvi, la línia 6 ─que dona servei als polígons industrials─ estarà inoperativa fins a l’1 de setembre.

Els horaris d\’estiu es poden consultar a la pàgina web de RubíBus, als mateixos autobusos, a l\’Oficina d\’Atenció a la Ciutadania (OAC) Centre i a la recepció de l’Ajuntament.

Zona blava i zona taronja
Pel que fa a l’aparcament, durant tot el mes d’agost, les places de la zona blava i de la zona taronja deixen de funcionar, atenent a la menor demanda d’estacionament pròpia d’aquesta època. Així, la ciutadania pot aparcar de manera gratuïta a les diferents places de zona blava i sense limitació horària a les de zona taronja de l’Escardívol i el Rubí Forma.