Els patinets i les caques de gossos sense recollir, principals problemes detectats pels agents cívics

Imagen noticia
L’Ajuntament fa marxa enrere i La SoniK podrà celebrar el No Woman No Fest al Celler
11 de febrero de 2020
Imagen noticia
El CRAC posa en marxa un espai expositiu
13 de febrero de 2020

Els patinets i les caques de gossos sense recollir, principals problemes detectats pels agents cívics

Imagen noticia

Rubí compta amb un equip de vuit agents pel civisme, amb la incorporació, a principis d’any, de quatre nous efectius als quatre que ja estaven operatius des de la tardor. L’objectiu dels agents cívics és informar i sensibilitzar la ciutadania sobre el manteniment i la cura de l’espai públic, a més de recollir les queixes o dubtes dels ciutadans o informar-los sobre com poden gestionar qualsevol incidència a la via pública.

L’alcaldessa, Ana M. Martínez, va donar la benvinguda a les noves incorporacions dimarts al matí en un acte a la sala de plens del consistori. Segons van explicar els mateixos agents cívics, les problemàtiques que actualment es troben més pels carrers és la lliure circulació en patinet per zones restringides a vianants i el fet de no recollir les caques dels gossos de la via pública.

«En general la ciutadania acostuma a escoltar i a fer cas, però el que és incívic, és incívic», han assenyalat Eva Alonso i Immaculada Villarejo, dues de les noves agents.

El nou equip ha estat contractat per sis mesos i són persones majors de 45 anys en situació d’atur. El seu horari és dilluns, dimecres i divendres de les 15 a les 20 h i dimarts i dijous de les 9 a les 13 h i de les 15.30 a les 19 h.