Nova mobilització contra el centre de menors estrangers sense família

Imagen noticia
Identificat un rubinenc que ja és a la presó com a autor de tres robatoris amb violència i intimidació
28 de mayo de 2019
Imagen noticia
Obert el termini per rebre ajuts per la compra d’un vehicle elèctric
30 de mayo de 2019

Nova mobilització contra el centre de menors estrangers sense família

Imagen noticia

Prop de 150 persones es van manifestar el dimarts al vespre pels carrers de Can Rosés i Ca n’Oriol en una nova mobilització contra el centre de menors estrangers no acompanyats que la Generalitat vol traslladar a l’Hotel Terranova.

La manifestació va sortir just des de davant de l’hotel i va recórrer l’avinguda de les Olimpíades i el carrer Madrid fins a arribar a l’avinguda de l’Estatut. Després van tornar pel mateix camí.

Entre xiulets i botzines, el veïnat va cridar consignes com ‘No és no’, ‘No somos racistas, queremos soluciones’ o ‘Acogida sí, negocio no’. La manifestació va comptar amb la presència de l’alcaldessa en funcions, Ana M. Martínez, i els regidors Moisés Rodríguez i Juan López.

A banda d’aquesta mobilització, divendres de la setmana passada, els veïns també van fer una manifestació amb un recorregut similar.

A més, els impulsors de les protestes han convocat casserolades cada nit a partir de les 21.30 hores per demostrar el seu rebuig a l’obertura de la instal·lació, que la Direcció General d’Atenció a la Infància i a l’Adolescència (DGAiA) tenia previst obrir al juny amb 80 menors d’origen subsaharià que van arribar a Catalunya l’estiu passat. Actualment, l’Ajuntament ha aturat les obres al·legant que el permís d’obres sol·licitat no és correcte.