Reconeixement als estudiants que han tret la millor nota a la Selectivitat

Imagen noticia
Un grup de l’Escola 25 de Setembre no ha pogut començar el curs pel positiu d’un alumne
14 de septiembre de 2020
Imagen noticia
El fotògraf Joan Díez exposa al Castell una mostra sobre les bandes de rock dels anys 80 vinculades a Rubí
16 de septiembre de 2020

Reconeixement als estudiants que han tret la millor nota a la Selectivitat

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí va fer un reconeixement dimecres als estudiants dels centres rubinencs que han obtingut les millors qualificacions a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU). Les distincions, que es van lliurar a La Sala, es van atorgar a les tres millors qualificacions de la Selectivitat als estudiants dels instituts La Serreta, L’Estatut, el Duc de Montblanc, el Torrent dels Alous el JV Foix i Maristes.

Els alumnes guardonats van ser Francesca Bermúdez, Leila Echerifi i Salma Essousi (La Serreta), Annarui Alzázar, Adrià Carreras i David Guil (Maristes), Leyre Marqués, Alejandra Leila Huanca del Castillo i Jordi Pradas (L’Estatut), Vanessa Carolina Caiza, Silvia Alonso i Anna Güeto (Duc de Montblanc), Rachid Haddouchi, Paula Yeste i Paula Miguel (Torrent dels Alous) i Ashley Cuevas, Omayma Aoulad El Hadj i Alejandro Lozano (JV Foix).

Els reconeixements els van entregar l’alcaldessa, Ana M. Martínez, i el regidor d’Educació, Víctor García. La màxima responsable municipal va donar l’enhorabona als estudiants, entre els quals hi havia la seva filla, pel seu esforç i la capacitat d’adaptar-se a la incertesa que ha suposat l’emergència sanitària: «Haver viscut aquest moment decisiu de les vostres vides en una pandèmia mundial us ha ensenyat a ser resilients i a adaptar-vos a les circumstàncies adverses. Estic convençuda que aquest valor, unit al vostre talent i a la vostra capacitat de treball, us convertirà en una generació brillant».