Rubí continua tenint nivells elevats d’incidència del virus

Imagen noticia
La zona d’aparcament de rotació al centre es posarà en marxa al febrer
22 de diciembre de 2020
Imagen noticia
Tot a punt per la representació d’Els Pastorets, que enguany arribaran al públic a través d’Internet
24 de diciembre de 2020

Rubí continua tenint nivells elevats d’incidència del virus

Imagen noticia

La situació epidemiològica a Rubí continua sent molt elevada, però es manté relativament estable respecte a les dades de fa una setmana. La propagació del coronavirus no ha augmentat, això, per si sol, ja és una bona notícia perquè significa que la incidència de l’epidèmia a poc a poc va disminuint.

El risc de rebrot se situa ara a 406 (-53) i la velocitat de reproducció de la malaltia ha baixat fins a l’1,4 (-0,7). En canvi, la incidència acumulada a catorze dies continua a l’alça i s’enfila fins als 298 (+76).

Entre el 13 i el 19 de desembre, 121 persones han donat positiu en les proves PCR o en el Test d’Antígens que s’han realitzat a la ciutat. De les persones positives d’aquests darrers dies, la mitjana d’edat és de 44 anys i el 54% són dones.

Pel que fa a la situació actual, hi ha 21 persones que es troben ingressades a l’hospital, tres més que la setmana passada. Pel que fa a les morts, en els darrers dies s’ha produït una, el 14 de desembre.
Des que va començar la pandèmia, són 3.694 les persones de Rubí que s’han contagiat amb el virus, segons les xifres oficials, i 135 persones han mort.

Més de 1.500 catalans ingressats per covid-19
A Catalunya, la situació continua sent preocupant, amb 1.633 persones ingressades, de les quals 332 es troben en la Unitat de Cures Intensives. Entre el 13 i el 19 de desembre, hi ha hagut 12.588 nous contagis i 212 noves defuncions a causa de la infecció per coronavirus.