Sin categorizar

13 de mayo de 2021
bonoloto

El sorteig de la Bonoloto de dimecres deixa més de 45.000 euros a Rubí

El sorteig de la Bonoloto de dimecres 12 de maig va deixar 45.169,24 euros a la nostra ciutat.
15 de abril de 2021
benestar animal taula

Es crea la Taula de Benestar Animal per abordar la tinença d’animals

La Taula de Benestar Animal de Rubí, un òrgan de debat i treball per abordar les diferents problemàtiques associades a la tinença d’animals de companyia a la ciutat, s’ha creat aquest dimarts.
4 de marzo de 2021
cartell dia de la dona

Rubí commemora el Dia de la Dona sota el lema ‘Les dones sostenim el món’

L’Ajuntament de Rubí ha preparat un seguit d’activitats per commemorar durant els propers dies el Dia de la Dona sota el lema ‘Les dones sostenim el món’. Una idea que pretén reconèixer i fer valer les feines que fan les dones arreu del món per sostenir la vida, especialment totes aquelles tasques relacionades amb la cura de les persones.
2 de marzo de 2021

Vespres de jazz i lletres amb el poeta Carles Dachs

Una vegada més, l’Ateneu acull l’activitat Vespres de jazz i lletres, un recital de poesia amb acompanyament musical que s’ha convertit en un clàssic en la programació de l’equipament cultural.
18 de septiembre de 2020
Imagen noticia

Stolpersteine i memòria històrica

El Ple del 23 F de 2017 aprovava per unanimitat dels 8 grups municipals la moció que ha donat lloc a dos fets històrics per la […]
2 de septiembre de 2020
Imagen noticia

Ara és l’hora de l’escola

Creus de debò que l’educació és un dret bàsic, universal i el pilar de qualsevol societat? Doncs actuem en conseqüència. Sense aquest dret universal no hi […]