Una cinquantena de persones participen en la plantada del Dia de l’Arbre Autòcton

Lluita veïnal a Sant Jordi Parc
29 de noviembre de 2021
Carme Llop exposa ‘Suau Oneig’ a la Factoria Cultural de Terrassa
29 de noviembre de 2021

Una cinquantena de persones participen en la plantada del Dia de l’Arbre Autòcton

La nova àrea d’esbarjo social de Sant Muç ha estat l’escenari triat per l’Ajuntament per acollir la jornada del Dia de l’Arbre Autòcton del 2021, que s’ha celebrat aquest diumenge. L’activitat ha comptat amb la participació d’una cinquantena de persones de totes les edats que han contribuït a la plantació de 51 nous arbres. Més endavant, està previst plantar-ne 19 més, ja que per les condicions climàtiques alguns no s’han pogut plantar aquest diumenge.

L’espai ubicat a la confluència entre l’avinguda de Can Tapis i el carrer de les Aigües tindrà, per tant, 70 nous arbres autòctons, principalment roures, freixes i avellaners. 

Més arbrat a les escoles

En aquesta 21a edició del Dia de l’Arbre Autòcton, també participaran les escoles Ramon Llull, Maria Montessori, Pau Casals i Mossèn Cinto Verdaguer. Està previst que en els propers dies es plantin mig centenar d’arbres en aquests centres educatius, una actuació que anirà a càrrec de l’Ajuntament. Els arbres que es plantaran seran aurons, lledoners, freixes i acàcies.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES