Una professora de Rubí, entre els 50 millors docents d’Espanya

Imagen noticia
Concert de Chino & The BigBet Mercedes Moore
9 de octubre de 2019
Imagen noticia
Ordenances 2020: una altra oportunitat perduda
11 de octubre de 2019

Una professora de Rubí, entre els 50 millors docents d’Espanya

Imagen noticia

Una professora de Maristes Rubí, Susana Guillén, ha estat nominada entre els 47 millors docents al premi Millor Docent d’Espanya 2019 impulsat per Educa i l’obra social d’Abanca. Es tracta d’un guardó en el qual són els alumnes qui proposen els professors, en el cas de Guillén, els alumnes de segon de Primària del curs 2018-2019. En aquest curs, Susana Guillén és tutora del grup de cinquè de primària.

Els altres dos professors catalans nominats a aquest guardo són Carmen Albana, del col·legi Nuestra Señora de Montserrat, a Parets del Vallès, i Cristian Olivé, de l’escola Joan Pelegrí, a Barcelona.

Els premis tenen diverses categories, depenent de l’etapa formativa dels alumnes, i el guanyador de cadascuna d’elles s’endurà 1.000 euros.

La llista amb els 10 finalistes es publicarà el 5 de desembre després de la valoració d’un jurat d’experts que valoraran, fonamentalment, la qualitat de la docència i la satisfacció de l’alumnat, la investigació i la transferència del coneixement, i la projecció del docent en la societat.

El 10 de gener es coneixeran els guanyadors de les respectives categories: primària, secundària, infantil, formació professional i universitat.

El 29 de febrer es lliuraran els premis als professors guanyadors en un acte a Santiago de Compostel·la.