54.272 rubinencs tenen dret a vot en les eleccions del 21 de desembre

Imagen noticia
Els drets socials, objectiu prioritari de la candidatura Catalunya en Comú-Podem
13 de diciembre de 2017
Imagen noticia
El concert ‘Rock&Christmas’ dona el tret de sortida a la nova etapa de l’Espai 14/13
15 de diciembre de 2017

54.272 rubinencs tenen dret a vot en les eleccions del 21 de desembre

Imagen noticia

En les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya, que tindran lloc dijous vinent 21 de desembre, hi ha 54.272 rubinencs que tenen dret a vot, 629 votants més que en les passades eleccions.

El govern estatal, que és qui va suspendre l’autonomia catalana, va cessar el govern de la Generalitat i va convocar aquestes eleccions en l’aplicació de l’article 155 de la Constitució, ha decretat que el 21 de desembre sigui dia no lectiu per tal de facilitar la tasca dels col·legis electorals. Tot i ser un dia feiner, la importància d’aquests comicis fa preveure una elevada participació.

A Rubí, hi haurà 25 seus de votació, dos menys que en les darreres eleccions. La novetat més important és que el Casino serà seu electoral en substitució de l’Associació de Veïns del Centre, el col·legi Regina Carmeli i el Centre de Salut Mental. A més, s’han creat dues noves meses, al districte 4 i al districte 2, i n’hi haurà 85.

Campanya anòmala
La situació política a Catalunya i la transcendència del resultat de les eleccions de dijous vinent estan fent que aquesta sigui una campanya electoral anòmala, amb el candidat de Junts per Catalunya (JxCat), Carles Puigdemont, a Brussel·les amb ordre de detenció a Espanya, i el d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Oriol Junqueras, empresonat a Madrid.

La campanya electoral tot just entra en la recta final i la tensió entre partits independentistes i partits unionistes es manté. En l’àmbit local, com en la resta de Catalunya, alguns partits, com ERC, JxCat i la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) han denunciat que els arranquen pancartes i cartells. A la seu del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) han aparegut pintades, que han condemnat tots els partits.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *