El concert ‘Rock&Christmas’ dona el tret de sortida a la nova etapa de l’Espai 14/13

Imagen noticia
El Can Mir organitza un torneig de futbol inclusiu
14 de diciembre de 2017
Imagen noticia
Inauguren la mostra Diorames de Nadal a l’Aula Cultural, amb una escena del Rubí del 1917 com a gran atracció
18 de diciembre de 2017

El concert ‘Rock&Christmas’ dona el tret de sortida a la nova etapa de l’Espai 14/13

Imagen noticia

La vetllada de rock ‘Rock & Christmas’, a càrrec dels grups Tremenda Muela i Hellkrest, donarà aquest dissabte a partir de les 22 hores el tret de sortida a la nova programació de l’Espai 14/13 situat a l’edifici del Centre Cívic del Pinar La Cruïlla. El concert serà amb taquilla inversa, és a dir, el públic podrà pagar a la sortida el preu que consideri després de l’actuació.

Segons han explicat el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, i la regidora de Joventut, Marta García, amb aquesta nova programació, l’Espai 14/13 enceta una nova etapa amb l’objectiu de convertir-se en una sala de concerts dels grups de música local i especialment de les formacions de rock. La voluntat del consistori és programar un concert mensual amb diferents bandes locals.

“Amb aquesta nova programació recuperem la tradició del Rubí Rock, un centre de trobada de gent interessada per la música. Volem que l’Espai 14/13 també sigui un nucli de relació, una molt bona sala de concerts vinculada al rock”, ha assenyalat Rodríguez. El responsable del servei de Cultura també ha apuntat que el fet que la sala estigui ubicada al Pinar no ha de dificultar que la iniciativa sigui un èxit. En aquest sentit, ha avançat que el consistori està estudiant la disponibilitat d’autobusos que connectin el centre amb la sala els dies de concert.

Per la seva banda, Marta García ha ressaltat que la proposta és “un pas més en aquesta preocupació de l’equip de govern perquè la ciutat doni resposta a les inquietuds dels joves de Rubí”. Segons García, “volem aportar un oci que sigui també impulsat pels grups locals”.

Els dos edils han destacat que l’espai està perfectament equipat per a la música en directe i que disposa d’un aforament que pot arribar fins a les 300 persones. El projecte s’ha posat en marxa entre l’Ajuntament i l’empresa Sunidu, integrada per músics de Rubí. En aquests moments s’està acabant de tancar els noms de les bandes que actuaran el 19 de gener, el 16 de febrer, el 17 de març i el 14 d’abril.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *