Actuacions de millora a les urbanitzacions de Can Barceló i Can Solà

Imagen noticia
L’Ingrés Mínim Vital ja es pot sol·licitar a la Seguretat Social
15 de julio de 2020
Imagen noticia
Rubí comptarà amb una Escola d’Hostaleria ubicada a la segona planta del Mercat
20 de julio de 2020

Actuacions de millora a les urbanitzacions de Can Barceló i Can Solà

Imagen noticia

Segons ha anunciat l’Ajuntament, aquest dilluns s’han iniciat les obres de millora de la urbanització de Can Barceló i en breu ho faran les de Can Solà, incloses totes dues al Pla d’inversions. L’objectiu d’aquests treballs és, entre d’altres, adequar el paviment de diversos carrers. Totes dues actuacions aniran a càrrec de l’empresa Conspai i tenen una durada prevista d’uns dos mesos, aproximadament.

El projecte contempla tot un seguit d’actuacions de millora a diferents carrers de les urbanitzacions de Can Barceló i Can Solà. Tenint en compte l’estat actual d’aquests dos nuclis de la ciutat, s’han programat diversos treballs per millorar les dues urbanitzacions des del punt de vista funcional. Així, es realitzaran tasques de reparació de la pavimentació de voreres i calçada, s’executaran actuacions pel que fa a elements de protecció en diverses voreres que no tenen baranes i, finalment, s’actuarà als talussos que tenen esllavissades.

En el cas de Can Barceló, Conspai executarà els treballs amb un pressupost de 109.610,29 euros, mentre que les obres de Can Solà ascendeixen a 109.598,10 euros. Durant el desenvolupament d’aquestes obres es produiran talls de trànsit poc rellevants i es mantindran els itineraris alternatius pertinents en tot moment.