Alarcón, tercer en la duatló de Tiana

Imagen noticia
Els rubinencs segueixen fidels a les mones de Pasqua
16 de abril de 2014
Imagen noticia
Rubí vol reforçar la seva indústria a través d’un Pla de Polígons
22 de abril de 2014

Alarcón, tercer en la duatló de Tiana

Imagen noticia

El I Duatlo-Duetsport de Tiana es va dur a terme el passat dissabte 12 d’abril amb la participació d’Oriol Alarcón per part de la Unió Atlètica Rubí (UAR). La prova, que es va fer en un tram espectacular per la carretera de la Conreria, va consistir en 1,2km de cursa, 4km en bicicleta i 800 metres de cursa, amb un tram de pujada i una trepidant baixada.

Oriol Alarcón, amb el segon lloc assegurat, va acabar patint la inexperiència de la primera edició i la confusió dels controladors que van fer que quedés aturat al final del tram de ciclisme i això el va fer perdre el minut i mig d’avantatge que tenia respecte al tercer. Així, Alarcón va creuar tercer a pocs segons del segon classificat.

D’altra banda, la primera tongada classificatòria del Campionat de Catalunya de Clubs es va disputar el passat 12 i 13 d’abril. En total, s’han realitzat cinc trobades, a Tarragona, el Prat del Llobregat, a Can Dragó, Terrassa i Mataró. A Terrassa, la UAR es va enfrontar a la UA Terrassa, UA Barberà, JA Sabadell, CA Mollet, CA Granollers i CA Montornès.

La segona jornada del campionat se celebrarà els propers 26 i 27 d’abril, i amb la suma de la puntuació de les dues jornades classificatòries es decidirà la composició dels grups per a la jornada final, que se celebrarà el 3 i 4 de maig. / UAR