Alumnes de l’institut L’Estatut realitzaran serveis comunitaris a través de Rubí Solidari

Imagen noticia
Els Reis Mags arriben a Rubí amb fortes mesures de seguretat per la pandèmia
6 de enero de 2020
Imagen noticia
Uns 1.500 infants fan una visita al laboratori del Mag Rubisenc
8 de enero de 2020

Alumnes de l’institut L’Estatut realitzaran serveis comunitaris a través de Rubí Solidari

Imagen noticia

Rubí Solidari ha signat un conveni amb l’institut L’Estatut per tal que 6 estudiants de l’ESO puguin realitzar 10 hores de servei actiu a la comunitat, en el marc de diferents projectes de l’entitat i tutelats per membres de la mateixa. El servei comunitari per a l\’alumnat de secundària obligatòria és una acció que vol promoure que els alumnes experimentin i protagonitzin accions de compromís cívic, aprenguin en l\’exercici actiu de la ciutadania i posin en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat.

En concret, Rubí Solidari ofereix tres possibilitats, en cada una de les quals poden participar-hi dos alumnes. La primera és la participació i organització d’un dels ‘Dijous per la pau’ de la plataforma Rubí per la Pau, mentre que la segona és la participació i organització d’una xerrada de sensibilització sobre la situació del Sàhara i del programa ‘Vacances en Pau’. Finalment, també poden participar oferint suport en classes d’alfabetització i llenguatge per a nouvinguts.

Segons ha explicat el president de Rubí Solidari, Josep M. Pijuan, aquest conveni podrà ser ampliat en properes renovacions, tant en nombre d’activitats com en el d’alumnes implicats, en funció de la demanda i de la satisfacció d’ambdues parts.