Amazon confirma que obrirà un centre logístic a Can Rosés

Imagen noticia
La piscina descoberta de Can Roses obre aquest dissabte amb mesures de seguretat
26 de junio de 2020
Imagen noticia
L’InFest sobreviu al coronavirus i se celebrarà al Castell el 16, 17 i 18 de juliol
30 de junio de 2020

Amazon confirma que obrirà un centre logístic a Can Rosés

Imagen noticia

La multinacional Amazon obrirà a la tardor una nova estació logística a Rubí, des d\’on es repartiran paquets de l\’empresa als seus clients. La notícia es va fer pública a principis d\’any, però faltava la confirmació oficial de l\’empresa.

La instal·lació tindrà 25.540 metres quadrats i estarà ubicada al polígon de Can Rosés i crearà 100 llocs de treball directes i 200 indirectes, ja que l\’empresa treballarà amb nou companyies de lliurament independents per proporcionar lliuraments ràpids i fiables. Les entregues es faran als municipis de l\’àrea de Barcelona i els municipis propers com Rubí, Sant Cugat o Castellbisbal.

L\’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, ha donat la benvinguda a l\’empresa i creu que és un pas més per consolidar la vocació industrial de la ciutat: \»És un motiu d\’orgull que una empresa de la magnitud d\’Amazon hagi vist els nombrosos avantatges que suposa recalar a la nostra ciutat i desitgem que la seva presència representi un nou impuls econòmic per Rubí\».

Aquest serà el quart centre d\’Amazon a Catalunya, després d\’obrir les instal·lacions del Prat, Martorelles i Castellbisbal.