Anna Tamayo exposa ‘La memoria de las flores extraviadas’ a Santander

Imagen noticia
Primeres passes per comprar la Supersond i l’antic local de La Caixa
4 de noviembre de 2019
Imagen noticia
En marxa la 31 edició del Voluntariat per la Llengua
6 de noviembre de 2019

Anna Tamayo exposa ‘La memoria de las flores extraviadas’ a Santander

Imagen noticia

La mostra ‘La memoria de las flores extraviadas’ de l’artista rubinenca Anna Tamayo es va exposar per primera vegada al Celler durant més dos mesos amb una molt bona acollida del públic. Ara, l’exposició ha iniciat una itinerància per diferents punts de la geografia espanyola.

En aquest sentit, aquest dijous 7 de novembre a les 12 hores s’inaugurarà a la sala d’exposicions de la Universidad Europea del Atlántico (UNEATLANTICO), ubicada a Santander.

‘La memoria de las flores extraviadas’ reinterpreta l’estètica clàssica dels elements florals i les natures mortes i aprofundeix en la recerca artística de l’autora al voltant del concepte de bellesa efímera.

L’exposició està integrada per una quarantena de quadres, dos dels quals són de gran format. Totes les obres estan treballades amb tècnica mixta ─oli, acrílic, encàustica, cera i vernís─ i presenten les flors des d’un punt de vista no convencional i descontextualitzat.

Després de l’estada a la UNEATLANTICO, on Tamayo ja ha exposat dues vegades amb anterioritat, ‘La memoria de las flores extraviadas viatjarà fins a Lleó i Ponferrada.