Arbres caiguts i tapes de claveguera que han saltat, principals incidències del temporal de pluja i vent a la ciutat

Imagen noticia
L’artista rubinenc Antoni Grau exposa la mostra ‘Cosmogonies’ a l’Aula Cultural
11 de octubre de 2018
Imagen noticia
Casar-se a Rubí
16 de octubre de 2018

Arbres caiguts i tapes de claveguera que han saltat, principals incidències del temporal de pluja i vent a la ciutat

Imagen noticia

El temporal de pluja i vent que des d\’aquest diumenge a la tarda i durant la nit ha passat per Catalunya ha provocat a Rubí algunes incidències com ara la caiguda d\’arbres i algunes tapes de claveguera que han saltat.

En aquest sentit, agents de la Policia Local han atès durant la nit diversos avisos com ara la caiguda de dos arbres al Camí de la Riera, en el tram entre l\’Avinguda Cova Solera i el carrer Lisboa. La via ha quedat temporalment tallada i s\’ha recomanat com a itinerari alternatiu l\’avinguda de Can Sucarrats.

També a l\’avinguda Estatut, els Bombers de la Generalitat han hagut de retirar un arbre caigut que ha danyat parcialment un vehicle, mentre que al carrer Bisbal han retirat un segon arbre i han donat avís a la companyia elèctrica, ja que aquest afectava el cablejat. Altres punts on han caigut arbres i branques han estat, per exemple, al carrer Prat de la Riba.

A més, diferents tapes de claveguera en diferents punts de la ciutat han saltat i la Policia Local les ha anat recol•locant. Aquest cos també ha fet un control especial, durant tota la nit, a les vies principals del municipi i de la zona de les urbanitzacions amb l\’objectiu de detectar possibles incidències.

Durant el temporal, el telèfon d\’emergències 112 ha rebut un total de 1276 trucades, principalment del Tarragonès, amb 200 avisos per incidències. El Vallès Occidental ha estat la segona comarca amb més alertes a emergències amb 125, principalment des de Terrassa i de Sant Cugat.