Imagen noticia
Una sentència considera il·legal la Relació de Llocs de Treball de l’Ajuntament aprovada el 2017
15 de octubre de 2018
Imagen noticia
Gran inici de temporada dels equips sènior del CN Rubí
17 de octubre de 2018

Casar-se a Rubí

Imagen noticia

Sens dubte, una de les coses més maques que em permet fer el càrrec de regidora és oficiar casaments. I el que molta gent no sap és que tots els regidors podem casar, entra dins de les nostres funcions. És tanta la il·lusió que em fa poder casar que aprofito qualsevol ocasió per dir «us caso?!», «jo us puc casar, eh?!», «quan voleu que us casi??».

Quan dues persones que s’estimen decideixen casar-se, és motiu de celebració i alegria, es barregen moltes emocions en un sol dia, per això, quan tens una posició privilegiada on veus les cares de tothom és quasi impossible no emocionar-se, encara que només coneguis els nuvis d’una tarda en la qual et van explicar detalls i anècdotes de la seva història d’amor. Cada casament és únic i especial perquè cada parella és única i especial. Cadascuna d’elles ha decidit casar-se per un motiu diferent, però totes i cadascuna d’elles tenen una cosa en comú: compartir i celebrar el seu amor amb la gent que més estimen.

Per això, aprofito aquestes línies per agrair, una vegada més, a totes les parelles que he tingut la sort de casar i que sense conèixer-me m’han deixat entrar per un dia a les seves vides, i m’han deixat participar d’un dels seus moments més especials. Moltes gràcies i que sigueu molt feliços, sempre!

Des d’Esquerra Republicana som conscients que la taxa a pagar per contraure matrimoni en un equipament municipal és molt elevada. Quan els nuvis decideixen casar-se per la via civil tenen dues opcions, fer-ho als jutjats o fer-ho en un dels dos equipaments municipals habilitats per a la celebració de casaments: el Castell o la Sala de Plens. I en ambdós casos la taxa d’ús és la mateixa, i pensem que és excessiva. Per aquest motiu, l’any passat vam proposar a l’equip de govern un canvi en les ordenances municipals que rebaixés aquesta taxa i la fes més accessible a totes les parelles. La nostra proposta no va ser acceptada però en la negociació de les noves ordenances per a l’any 2019 hem tornat a demanar-ne la rebaixa, per tal que ningú hagi de renunciar a casar-se, per motius econòmics, en un lloc tan emblemàtic de la nostra ciutat com és el Castell de Rubí. Així doncs, us caso?