Ariadna Ruiz, campiona d’Europa juvenil amb la selecció espanyola

Imagen noticia
Noves activitats pels joves a Torre Bassas
12 de septiembre de 2019
Imagen noticia
RubíBus substitueix cinc autobusos de la seva flota per models híbrids
16 de septiembre de 2019

Ariadna Ruiz, campiona d’Europa juvenil amb la selecció espanyola

Imagen noticia

La rubinenca Ariadna Ruiz, jugadora del Club Natació Rubí, s’ha proclamat amb la selecció espanyola campiona d’Europa en categoria juvenil, en el campionat que s’ha disputat a Grega de Volos, a Grècia, de l’1 al 8 de setembre.

El conjunt entrenat per Javi Aznar i Bea Espinosa va aconseguir la medalla d’or amb sis victòries i cap derrota després de superar a la final Rússia per 12-11 en un partit molt igualat. La jugadora rubinenca va marcar dos gols a la final.

Inici de temporada
Pel que fa als diferents equips del club rubinenc, ja han començat a participar en diferents competicions. L’Infantil i el Cadet van jugar al torneig internacional Be Water My Friend, que va tenir lloc a Lloret de Mar. L’Infantil i el Cadet Femení van quedar en vuitè lloc, mentre que el Cadet Masculí, va ser onzè. El màxim golejador del torneig va ser el rubinenc David Requesens, mentre que Ferran Pascual va ser escollit entre l’equip ideal i Irune Senpau va fer el gol 1.000 del torneig.

D’altra banda, del 5 al 8 de setembre, es va disputar la quarta edició del Barcelona Internacional Turbo Cup en categoria Juvenil Masculí. El conjunt rubinenc va aconseguir la vuitena posició dels 16 equips participants.

Pel que fa al Benjamí, va participar en una estada a Lloret de Mar, realitzant entrenaments acompanyats d’activitats a la platja i d’altres activitats.