Arriba el Saló Urban: una jornada per recollir propostes pel futur de la ciutat

escacs
La Rubinenca queda segona en el Torneig de Caldes de Montbui
10 de octubre de 2022
atur
L’atur baixa lleugerament a Rubí després de l’estiu
10 de octubre de 2022

Arriba el Saló Urban: una jornada per recollir propostes pel futur de la ciutat

L’Ajuntament de Rubí ha organitzat pel 15 d’octubre una jornada lúdica i participativa per recollir propostes de futur per la ciutat que ha batejat amb el nom Saló Urban Rubí. L’activitat s’havia de fer fa unes setmanes, però es va ajornar per la previsió meteorològica. El Saló Urban tindrà lloc de 10 a 19 h entre les places de Pearson i de la Nova Estació.

L’esdeveniment s’ha estructurat en quatre àmbits – Mobilitat, Canvi climàtic i sostenibilitat, Cohesió social i Governança- que es treballaran a partir de propostes lúdiques que promouen la reflexió, per a totes les edats. Així, de 10 a 14 h, es podran provar vehicles elèctrics, unipersonals i motoritzats per il·lustrar les noves formes de mobilitat; hi haurà un estand del projecte Rubí Brilla i de la Trocalleria;  i un taller de jardineria amb la Font del Ferro treballarà la cohesió social. L’espai dedicat a la governança anima a la participació ciutadania i recollirà les de futur del i les participants en una urna dels desitjos.

Tothom qui s’acosti al Saló rebrà un passaport Urban amb espai per certificar la visita als estands de Rubí Brilla, l’Ajuntament i la Font el Ferro. Un cop segellat als tres estands, el passaport es podrà bescanviar per una ració de la fideuada popular que tindrà lloc de 13.30 a 15 h. Aquest mateix passaport té un espai dedicat a escriure una proposta per la ciutat que es pot lliurar a l’urna dels desitjos.

A la tarda, de 17 a 19 h, el Saló pren un caire més lúdic amb propostes dirigides a la infància i la gent jove. Hi haurà els tallers invents reciclats, acció planeta i llapis cooperatiu i el públic podrà descobrir el personatge ‘Consciència Verda’. La tarda culminarà amb una xocolatada popular. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *