Artistes i pagesos tornaran a omplir el centre aquest dissabte per la Fira de Sant Galderic

Imagen noticia
Es pintarà un banc ‘trans’ a Salvador Allende per homenatjar Alan Montoliu
18 de octubre de 2018
Imagen noticia
L’escriptora Gracia Pérez presenta ‘El tapiz de un tiempo’ en un emotiu acte a la Biblioteca
22 de octubre de 2018

Artistes i pagesos tornaran a omplir el centre aquest dissabte per la Fira de Sant Galderic

Imagen noticia

Les tradicionals parades amb productes d’agroalimentació i les d’artistes i artesans s’instal·laran de nou aquest dissabte a la plaça Doctor Guardiet, al passeig Francesc Macià i carrers del nucli urbà, amb motiu de la tradicional Fira de Sant Galderic.

En el marc de la Fira, també tindrà lloc la 15a Fira Retro Clàssic, organitzada pels Amics dels Automòbils Antics, que s’ubicarà a la plaça Salvador Allende de 9 a 19 hores. Els visitants trobaran exposició i venda de motos i automòbils clàssics i antics, així com recanvis i antiguitats.

A més, es recupera aquest any la Trobada de Puntaires, organitzada per l’Associació de Puntaires, que tindrà lloc de 16.30 a 21 hoewa a la plaça Catalunya i que arriba a la 24a edició. L’any passat es va realitzar al setembre.

Una de les novetats de la fira, és la 1a Trobada d’Urban Sketches a Rubí, a partir de les 10 hores i està obert a tothom. La proposta consisteix a dibuixar in situ diferents espais de la Fira. Els dibuixos s’exposaran a la tarda a la plaça Guardiet.

A més, també s’ha organitzat el 6è Recapte d’aliments per ajudar les famílies més necessitades. Els aliments es recolliran a una parada davant el Condis Mariona.

El Museu Vallhonrat oferirà jornada de portes obertes amb visites guiades gratuïtes a les 11 i a les 12.15 hores. L’entrada serà per la plaça Montserrat Roig, s/n.

Animació
Durant tota la jornada, la plaça Doctor Guardiet es convertirà en la ‘Plaça de les entitats’, amb exhibicions de les entitats de cultura popular de la ciutat, i al solar d’ERC s’instal·larà l’Espai Granja, a càrrec d’Aula Entorn Rural Can Jordi, amb activitats entorn dels animals de granja.

També se sumaran a la Fira, la Biblioteca Mestre Martí Tauler amb un taller de punts de llibre; la Societat Sant Antoni Abat i l’escola Pau Casals amb un photocall d’art i pagesia, l’Escola d’Art i Disseny amb tallers d’art i l’Escola de Música amb un concert.

Altres activitats seran una exposició sobre Bolets, un espectacle infantil (12.30 h), un tast de Vermuts (13 h), un Vermut musical (13.30 h) i tast de vins (18 h), entre altres.

La Fira finalitzarà amb una botifarrada popular a les 21.30 hores i l’actuació de DJ Lerdo i DJ Rubinenc.