Assessorament per a l’obtenció d’ajuts per cursar estudis postobligatoris

Imagen noticia
Més d’un centenar de rubinencs inicien un tractament per addicció a les drogues en el darrer any
21 de agosto de 2018
Imagen noticia
Una dotzena de fotògrafs de prestigi internacional participaran en el festival La Nuu
23 de agosto de 2018

Assessorament per a l’obtenció d’ajuts per cursar estudis postobligatoris

Imagen noticia

Els alumnes interessats a accedir a beques i ajuts per cursar estudis postobligatoris tornaran a comptar aquest any amb un espai d’orientació i acompanyament situat a l’Espai Jove Torre Bassas. Per utilitzar el servei, que es posarà en marxa el 3 de setembre, cal demanar cita prèvia enviant un correu electrònic a [email protected] o bé trucant al telèfon 93 699 16 63.

S’ofereixen dues modalitats d’assessoria, les grupals i les individuals. Les sessions individuals tindran lloc els dimarts a partir de les 17.15 hores i els dimecres a partir de les 12 hores. Pel que fa a les grupals, es faran els dilluns a les 12 hores i els dimecres a les 19.30 hores. En les trobades, les persones assistents rebran informació i acompanyament per sol·licitar la Beca General del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport (MECD) i la beca Equitat que convoca la Generalitat de Catalunya.

És la tercera vegada que l’Espai Jove Torre Bassas posa en marxa un espai d’orientació adreçat a l’alumnat d’ensenyaments postobligatoris i superiors, tant universitaris com no universitaris. L’objectiu de l’Ajuntament és que l’alumnat rubinenc disposi d’eines que li permetin salvar possibles impediments econòmics per continuar els seus estudis després de l’etapa obligatòria.