Buhos, primer grup confirmat del cartell del Rubí Random Music Festival

Imagen noticia
La participació a Rubí se situa en el 62,99% a les 18 h, la més alta des que es disposa de dades d’avanços de participació
28 de abril de 2019
Imagen noticia
Obert el termini per optar a les ajudes per pagar el lloguer
30 de abril de 2019

Buhos, primer grup confirmat del cartell del Rubí Random Music Festival

Imagen noticia

La formació catalana Buhos ha estat el primer grup confirmat de la quarta edició del Rubí Random Music Festival, conegut com a RRandom, que tindrà lloc entre el 22 i el 30 de juny a la ciutat. Així ho ha anunciat l\’alcaldessa, Ana M. Martínez, i el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, aquest dilluns en una roda de premsa en la qual també han presentat el cartell d\’aquesta edició del festival.

Buhos, el popular grup de Calafell que fa rock i pop mestís, va publicar l\’any passat \’La gran vida\’, un disc que incorpora èxits com \’Volcans\’ o \’Connectats\’. La formació havia d\’actuar el 28 de juny passat a l\’Escardívol en la primera nit de Festa Major, però la pluja ho va impedir. Tot i això, els membres de la banda van estar a l\’Escardívol, entre els fans que esperaven, i van compartir algunes cançons.

Segons Martínez, el grup es va comprometre a tornar aquest any a oferir aquest concert i ha acomplert aquest compromís. El concert serà dijous 27 de juny, durant la primera nit de Festa Major.

Martínez ha explicat que el festival, que inclourà una vintena d\’actuacions, tindrà lloc del 22 al 30 de juny i que les actuacions seran a La Sala, a l\’amfiteatre del Castell i a l\’Escardívol.

Tot i que no han desvetllat cap grup més, la màxima responsable municipal ha reiterat que el festival continua apostant per l\’eclecticisme i la diversitat, donant cabuda a tot tipus de música per arribar a un públic divers i amb la qualitat de les propostes com a tret comú. Pel que fa al cartell d\’aquesta edició, representa una au lira, una espècie australiana que sorprèn per les seves habilitats vocals: l\’ocell lira no es conforma només a cantar divinament, sinó que es dedica a reproduir els diferents sons que escolta. Per a l\’alcaldessa, l\’au lira és simbòlica del que significa el festival.

Escenari cobert
Per la seva banda, el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, ha anunciat que l’Ajuntament ha previst cobrir l’escenari de l’Escardívol per evitar que s’hagin de suspendre actuacions a causa de la pluja. També ha avançat que hi haurà una nit de rock per mantenir viva la llarga tradició d’aquest estil musical de la ciutat.