Carolina Alabau inicia el cicle envelaRts amb un recital al terrat de l’Escardívol

Imagen noticia
Es reprenen les obres d’urbanització del carrer Mare de Déu de Lourdes
16 de junio de 2020
Imagen noticia
Bon Preu ha inaugurat un Esclat a Rubí
18 de junio de 2020

Carolina Alabau inicia el cicle envelaRts amb un recital al terrat de l’Escardívol

Imagen noticia

La cantautora rubinenca Carolina Alabau i el Trio de Clarinets de l’Escola de Música van oferir el primer espectacle de l’envelaRts, un cicle programat per l’Ajuntament per recuperar les actuacions artístiques a la ciutat.

Des del terrat de l’emblemàtic edifici de l’Escardívol, la jove rubinenca va oferir un recital de veu i piano el dissabte interpretant el seu primer disc en solitari, ‘Primera mirada’, un treball divers que inclou temes en català, castellà i anglès. El diumenge va ser el torn del Trio de Clarinets, format per Anna Llovet, Jordi Roca i Frederic Miralda. La formació va protagonitzar un concert amb la interpretació de peces de l’òpera ‘Don Giovanni’, de Mozart.

Les dues actuacions es poden reviure durant un període de temps de tres setmanes als perfils d’Instagram i de Youtube de l’Ajuntament de Rubí.

El Mercat, el proper escenari
El sostre de l’edifici del Mercat serà l’escenari dels dos concerts que tindran lloc aquest cap de setmana i que aniran a carrec del rubinenc Jere i del grup Arumbo. La localització s’ha triat coincidint amb les dates que habitualment se celebren les festes de la Zona del Mercat.

El cantautor Jere actuarà dissabte a les 21 h per oferir el seu projecte ‘Íntimo’, una reinterpretació dels seus temes amb nous arranjaments de piano, corda i vent. El seu darrer èxit ha estat ‘Qué más quisiera’, on ha comptat amb la participació de la cantautora Rosana. Pel que fa al grup Arumbo, format per Marta Meix i Jonas Mertens, actuaran el diumenge a les 21 h. La banda fusiona la rumba, el reggae i els sons de l’Orient Mitjà per crear cançons amb ritme plenes d’emoció i reivindicació social. El seu darrer disc publicat és ‘Camino de vuelta’.

Els dos concerts es podran seguir en directe a través de l’Instagram de l’Ajuntament de Rubí..