Comença el període per sol·licitar les beques de menjador

Imagen noticia
L’AUP convida la ciutadania a participar en el seu vídeo de campanya
2 de mayo de 2019
Imagen noticia
Un centenar de carros i carruatges desfilen pel centre de Rubí en una multitudinària Rua dels Tres Tombs
6 de mayo de 2019

Comença el període per sol·licitar les beques de menjador

Imagen noticia

Ja està en marxa el període per sol·licitar els ajuts de menjador escolar de cara al curs 2019-2020. Les sol·licituds s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del centre, ubicada al carrer de Narcís Menard, 13-17. L’horari per fer el tràmit és de 8.30 a 14 hores i de 16 a 18.30 hores, de dilluns a dijous i els divendres de 8.30 a 14 hores. Aquests ajuts són gestionats pel Consell Comarcal.

Des d’aquest dilluns, ja es poden presentar les sol·licituds per als alumnes que comencen P-3 i per a les famílies que han escolaritzat els seus fills en centres de fora de Rubí. El calendari de presentació de peticions varia en funció del centre educatiu.

D’aquesta manera, aquest dilluns s’ha obert el període de presentació de sol·licituds per a les escoles 25 de Setembre, del Bosc i Ca n’Alzamora. En aquests centres, el termini s’allarga fins a avui 3 de maig.
Dilluns de la setmana vinent, 6 de maig, és el torn de les escoles Joan Maragall, Montessori i Mossèn Cinto. En aquest cas, les famílies podran presentar la petició fins al 10 de maig.

Dilluns 13 de maig, s’obre la presentació de peticions per a les famílies interessades en l’escola Pau Casal, Ramon Llull, Rivo Rubeo i Schola. Disposaran de temps fins al 17 de maig per fer la gestió.

El 20 de maig, s’obre el procés per a les escoles: Teresa Altet, Torre de la Llebre, Balmes, Maristes, Nostra Senyora de Montserrat, Liceu Politècnic, Patronat Ribas, Regina Carmeli, Centre d’Educació Especial de Ca n’Oriol i l’institut Torrent dels Alous.