Comencen les obres a l’accés de l’institut Torrent dels Alous

Imagen noticia
Comença el curs pels més d’11.000 estudiants rubinencs
13 de septiembre de 2019
Imagen noticia
Mal inici de temporada per als equips de la UP Las Torres-Rubí
17 de septiembre de 2019

Comencen les obres a l’accés de l’institut Torrent dels Alous

Imagen noticia

Les obres d’urbanització de l’accés a l’institut Torrent dels Alous, entre la plaça Salvador Espriu i el passatge Marconi, han començat aquest dilluns.

El projecte està inclòs al Pla d’inversions financerament sostenible i preveu ampliar l’actual vorera de l’institut al tram de la plaça i al pas existent fins a l’accés principal.

Els treballs, que executa l’empresa Obres i Serveis Roig S.A., tenen un cost de 275.000 euros i duraran aproximadament quatre mesos.

Ara mateix, la major part del passatge Marconi disposa de plataforma única, una actuació que es va dur a terme fa prop d’una dècada. L’ordenament previst en aquest projecte preveu donar continuïtat a aquella intervenció fins a l’accés a l’institut. També s’instal·larà nou enllumenat i s’adequarà el clavegueram.

A més, el projecte contempla la instal·lació de nou mobiliari urbà: papereres, bancs i un aparcament per a bicicletes. També es plantaran arbres, en concret oms, acers, liquidàmbars i tipuanes, majoritàriament.

A partir del 23 de setembre i fins que acabi l’obra, quedarà tallada la circulació de vianants entre l’interior del barri del 25 de Setembre i l’escola i l’institut, per tant els ciutadans hauran de donar la volta per carrer Marconi o pel camp de futbol per poder accedir.