Comencen les obres de millora de l’entorn del Mercat

Imagen noticia
El govern acusa els partits de l’oposició de “demagògia”
8 de febrero de 2018
Imagen noticia
Una trentena d’aturats podran trobar feina a través del ‘Fem Ocupació per a Joves’
12 de febrero de 2018

Comencen les obres de millora de l’entorn del Mercat

Imagen noticia

La setmana vinent s’iniciaran les obres de reurbanització dels carrers de l’illa de vianants propers al Mercat. Els treballs estan dins del paquet d’actuacions que inclou la millora dels carrers Maximí Fornés i Unió, que ja s’estan executant.

Les obres pretenen que els carrers al voltant del Mercat siguin més accessibles i més segurs per als vianants. Concretament, els espais que es milloraran durant els pròxims quatre mesos seran la plaça Onze de Setembre; el carrer Magí Raméntol -entre la plaça Onze de Setembre i el carrer Cal Gerrer-; el carrer Torrent de l’Alba -entre el carrer Cal Gerrer i el carrer Magallanes- i la plaça de Bonaventura Josa.

Segons ha explicat el govern, la majoria d’aquests carrers es convertiran en vies de plataforma única, es crearan zones d’estar per als vianants, es potenciarà el caràcter d’illa de vianants d’alguns trams renovant la il·luminació i se substituirà part de l’arbrat.

“La ciutadania es mereix uns carrers i places plens de vida, on es pugui passejar i gaudir de tot allò que ofereix la ciutat”, considera la regidora de Serveis Territorials, Maria Mas.

Una inversió de 600.000 euros
Les obres, que tindran una durada de quatre mesos, tenen una inversió prevista de 614.716,29 euros i les executaran Asfaltos Barcino SL, Catalana de Inversión y Construcción Tres SL, Artea Mediambient SL i Civil Stone SL.

A la plaça Onze de Setembre es crearà una plataforma única, es renovarà l’enllumenat i es faran canvis a l’interior de la plaça. Al carrer Magí Raméntol, també es crearà una plataforma única i es renovarà l’arbrat, a més de millorar la il·luminació. Al carrer Torrent de l’Alba, s’ampliaran les voreres i es posarà nova il·luminació, mentre que a la plaça Bonaventura Josa s’instal·larà un nou parc accessible de 2.900 m².

Les obres comportaran restriccions de trànsit i la ciutadania que té un aparcament en els trams afectats no el podrà utilitzar, per això l’Ajuntament ofereix als afectats abonaments a preus reduïts als aparcaments soterrats de Salvador Allende i del Mercat. Comerç Rubí, per la seva banda, regalarà als clients tiquets gratuïts als pàrquings de Salvador Allende, Onze de Setembre i Mercat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *