Comencen les obres de millora de les instal·lacions comunitàries del Mercat

Imagen noticia
Comerç Rubí anima les rebaixes amb el sorteig d’una targeta Comerç carregada amb 500 euros
9 de julio de 2019
La gran Tribu
11 de julio de 2019

Comencen les obres de millora de les instal·lacions comunitàries del Mercat

Imagen noticia

L’Ajuntament ha iniciat les obres de reubicació de les instal·lacions comunitàries del Mercat Municipal per encaixar-les amb la nova configuració de l’equipament. Es tracta d’adequar les instal·lacions al trasllat que van fer les parades, que es van reubicar en un mateix espai per deixar una àrea que serà ocupada pel nou operador, un supermercat Condis.

Les obres consisteixen en l’adaptació de les instal·lacions d’enllumenat i climatització, el sistema de megafonia i els equips de protecció contra incendis a la superfície de parades, per garantir una millor eficiència.

Les obres, executades per Iron Global SL, tenen un pressupost de 217.780,19 euros, està previst que tinguin una durada de tres mesos i mig i estan incloses dins del Pla d’Inversions. Les obres es realitzaran fora de l’horari de venda del Mercat, per tal de no interferir en l’activitat comercial.

El clima dona una treva al Mercat
Amb aquests treballs, el consistori pretén resoldre també les actuals deficiències del sistema de climatització després que fa uns dies els paradistes es queixessin perquè no funcionava l’aire condicionat. La setmana passada, l’Ajuntament va prendre algunes mesures correctores provisionals fins a la finalització de l’obra. «Sembla que les millores han servit d’alguna cosa, però sobretot perquè aquests dies està fent menys calor que els dies anteriors», ha explicat Isabel Romero, presidenta de la Junta d’Adjudicataris del Mercat.