Comencen les obres per instal·lar un bar al pavelló de La Llana

Imagen noticia
La Lombarda busca actors per rodar el llargmetratge ‘El último tren al rock’n’roll’
18 de mayo de 2020
Imagen noticia
Ajuts per pagar el lloguer per a les persones afectades per la crisi econòmica
20 de mayo de 2020

Comencen les obres per instal·lar un bar al pavelló de La Llana

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí ha iniciat aquest dilluns dues obres del Pla d’inversions financerament sostenibles: la instal·lació d’un bar al pavelló de La Llana i la reparació de les cornises de diversos pavellons del cementiri. Es tracta dels primers projectes impulsats des que es va publicar el decret d’alarma.

A La Llana, la intervenció permetrà separar i delimitar la zona destinada al bar de l’equipament i preparar-la per una futura concessió de l’activitat de bar. Es preveu un tancament interior que el separi, amb un accés directe des del vestíbul i un altre des de l’exterior, per tal que funcioni de forma independent al pavelló. L’actuació anirà a càrrec de l’empresa B28 Construccions per un import de 85.707,78 euros i està previst que tingui una durada de dos mesos.

Pel que fa a l’obra del cementiri, es repararan les cornises de nou pavellons de nínxols, unes obres que executa la mateixa empresa per un import de 50.047,57. Les obres consisteixen en substituir les peces de coronació de façana dels edificis, reforçar la impermeabilització i fer una neteja general de les cobertes.