Comerç Rubí anima les rebaixes amb el sorteig d’una targeta Comerç carregada amb 500 euros

Imagen noticia
Rubí dona la benvinguda als infants saharauis que passaran l’estiu a la ciutat
8 de julio de 2019
Imagen noticia
La Xarxa Rubí Empresa promou la cultura digital en la primera sessió de grup
10 de julio de 2019

Comerç Rubí anima les rebaixes amb el sorteig d’una targeta Comerç carregada amb 500 euros

Imagen noticia

‘Dijous Rebaixes, Refresques’ és una campanya de dinamització comercial impulsada per l’associació Comerç Rubí amb el suport de l’Ajuntament. Una de les iniciatives d’aquesta campanya és el sorteig d’una targeta Comerç carregada amb 500 euros, entre tots els clients que realitzin una compra a qualsevol establiment adherit a la promoció abans del 21 de juliol.

La clientela podrà obtenir la seva butlleta en les botigues adherides a la campanya en el moment de fer les seves compres, omplir-la amb les seves dades i dipositar-la a l’urna que trobarà al mateix comerç. El sorteig se celebrarà el 25 de juliol a les 18 hores davant les Galeries de Rubí. En total, s’han editat 50.000 butlletes que els establiments ja estan repartint.

Dinamització al carrer
D’altra banda, i en el marc de la mateixa campanya i coincidint amb les rebaixes d’estiu, tots els dijous del mes de juliol hi ha dinamització amb música, espectacles o tallers a l’illa de vianants.

Dijous passat va tenir lloc l’animació itinerant titulada ‘Rolling Vibes Collective’. Aquest dijous, i també el dijous 25, s’organitzaran ‘Tallers refrescants’, mentre que el 18 de juliol es podrà veure l’espectacle d’animació ‘Girafes’.