Concentració a Rubí per defensar el poble palestí

Imagen noticia
El Can Mir organitza un torneig de futbol inclusiu
14 de diciembre de 2017
Imagen noticia
Inauguren la mostra Diorames de Nadal a l’Aula Cultural, amb una escena del Rubí del 1917 com a gran atracció
18 de diciembre de 2017

Concentració a Rubí per defensar el poble palestí

Imagen noticia

Les entitats Rubí Sociocultural i integració i Rubí Solidari han convocat una concentració el dissabte a les 12 hores a la plaça Pere Aguilera per donar suport al poble palestí.

La mobilització vol reivindicar Jerusalem com a capital de Palestina, després que els Estats Units hagin reconegut precisament la ciutat santa com a capital d\’Israel, una decisió molt controvertida de l\’executiu del president dels Estats Units, Donald Trump. La comunitat internacional no reconeix Jerusalem com la capital d\’Israel, sinó Tel Aviv, ja que una part de Jerusalem està en territori reconegut internacionalment com a palestí.

La decisió del govern dels Estats Units d\’Amèrica ha provocat l\’enuig dels palestins i de la resta del món àrab, que s\’ha afanyat a declarar Jerusalem Est com a capital de Palestina. La part oest de la ciutat santa va ser annexionada per Israel en la primera guerra àrab-israeliana el 1948. Després de la Guerra dels Sis Dies, en 1967, Israel va ocupar la part est de la ciutat i va reivindicar Jerusalem com la capital de l\’estat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *