Crida a la recollida d’al·legacions contra Can Balasc

Imagen noticia
Detingut un camioner de Madrid per provocar diversos incendis a Can Sant Joan
3 de julio de 2019
Festa Major
5 de julio de 2019

Crida a la recollida d’al·legacions contra Can Balasc

Imagen noticia

La plataforma Rubí Sense Abocadors ha començat a presentar al·legacions contra l’obertura de l’abocador de Can Balasc i ha fet una crida a entitats i ciutadania perquè també en presentin. L’empresa que gestiona les instal·lacions ha demanat a la Generalitat la llicència ambiental i actualment està en tràmit d’exposició pública. La data límit per presentar les al·legacions al projecte és el 16 de juliol.

Per tal d’aconseguir presentar el màxim nombre d’al·legacions, membres de la plataforma estan aquests dies en el Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC) per ajudar a la ciutadania a fer aquest tràmit de forma telemàtica. D’aquesta forma, les persones interessades, si tenen dubtes sobre com presentar les al·legacions, poden anar allà i demanar ajut. També es poden presentar des de casa per internet a través de l’apartat de Peticions genèriques de la Generalitat o a través de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de Rubí, de forma presencial.

Les al·legacions redactades per la plataforma estan relacionades amb els accessos a les instal·lacions, amb la capacitat de tractament de residus, amb la classificació de l’activitat, en la densitat dels residus, en les dimensions del forat, en el tipus de residus admissibles o en la planta de tractament de residus, entre altres. En total, es tracta de 12 al·legacions que s’han fet arribar als diferents partits polítics, a les AMPA de Rubí i a diverses entitats.

A banda d’això, Rubí Sense Abocadors també ha iniciat una recollida de signatures per mostrar el rebuig popular a l’obertura de Can Balasc.