Curs de noves tecnologies adreçat a pares i mares per prevenir addiccions

Imagen noticia
Rècord a la Marxa de la Regularitat, amb més de 800 infants participants
31 de octubre de 2017
Imagen noticia
El camp de les monges
3 de noviembre de 2017

Curs de noves tecnologies adreçat a pares i mares per prevenir addiccions

Imagen noticia

Rubí Jove oferirà durant el mes de novembre un curs pilot adreçat a pares i mares amb fills i filles d’edats compromeses entre els 9 i els 13 anys. La formació s’emmarca en el programa Moneo Pantalles, impulsat per la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de promoure els bons usos de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TiC) i prevenir-ne possibles addiccions.

La iniciativa parteix de la idea que alguns dels principals factors de risc i de protecció en relació a l’ús abusiu de les pantalles i altres conductes problemàtiques en la infància i adolescència es troben en l’entorn familiar.

Per aquest motiu, proposa millorar les habilitats educatives de les famílies mitjançant un entrenament que combina aportacions teòriques, discussions en grup i anàlisi de situacions, entre altres. La formació es divideix en tres sessions que tindran lloc els dies 14, 21 i 28 de novembre de 18 a 20 hores, a l’edifici Rubí Forma i que estaran dedicades a les següents temàtiques: comunicació familiar, normes i límits, i posició familiar sobre les TiC.

Les persones interessades a assistir a la formació gratuïta poden inscriure’s abans del 6 de novembre enviant un correu electrònic a l’adreça lbv@ajrubi.cat.

Cursos per a pares i mares
Amb la programació d’aquest curs, Rubí Jove enceta una nova línia de formació per a pares i mares d’infants i adolescents, que continuarà properament amb altres accions vinculades als serveis d’assessoria de l’Espai Jove Torre Bassas. És el cas d’un curs sobre com parlar de sexe amb els fills i filles i un sobre diversitat sexual i de gènere. Per la regidora de Joventut, Marta García, “és important involucrar les famílies en tots aquells temes que preocupen els joves”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *