Curs de noves tecnologies adreçat a pares i mares per prevenir addiccions

Imagen noticia
Rècord a la Marxa de la Regularitat, amb més de 800 infants participants
31 d'octubre de 2017
Imagen noticia
El camp de les monges
3 de novembre de 2017

Curs de noves tecnologies adreçat a pares i mares per prevenir addiccions

Imagen noticia

Rubí Jove oferirà durant el mes de novembre un curs pilot adreçat a pares i mares amb fills i filles d’edats compromeses entre els 9 i els 13 anys. La formació s’emmarca en el programa Moneo Pantalles, impulsat per la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de promoure els bons usos de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TiC) i prevenir-ne possibles addiccions.

La iniciativa parteix de la idea que alguns dels principals factors de risc i de protecció en relació a l’ús abusiu de les pantalles i altres conductes problemàtiques en la infància i adolescència es troben en l’entorn familiar.

Per aquest motiu, proposa millorar les habilitats educatives de les famílies mitjançant un entrenament que combina aportacions teòriques, discussions en grup i anàlisi de situacions, entre altres. La formació es divideix en tres sessions que tindran lloc els dies 14, 21 i 28 de novembre de 18 a 20 hores, a l’edifici Rubí Forma i que estaran dedicades a les següents temàtiques: comunicació familiar, normes i límits, i posició familiar sobre les TiC.

Les persones interessades a assistir a la formació gratuïta poden inscriure’s abans del 6 de novembre enviant un correu electrònic a l’adreça lbv@ajrubi.cat.

Cursos per a pares i mares
Amb la programació d’aquest curs, Rubí Jove enceta una nova línia de formació per a pares i mares d’infants i adolescents, que continuarà properament amb altres accions vinculades als serveis d’assessoria de l’Espai Jove Torre Bassas. És el cas d’un curs sobre com parlar de sexe amb els fills i filles i un sobre diversitat sexual i de gènere. Per la regidora de Joventut, Marta García, “és important involucrar les famílies en tots aquells temes que preocupen els joves”.

Deixa un comentari